Välkommen till webbutiken med peruker och löshår av högsta kvalitet!

Om

Peruker äkta hår och syntethår, äkta löshår på träns, äkta löshår på träns med clips, syntethår på träns med clips, äkta löshår med keratinfästen

LAFFECTO är beläget i Stora Höga på västkusten ca 5 mil norr om Göteborg.  Vi har vårt lager i London.  Leveranstiden är normalt 5-7 dagar från beställning och vi har 15 dagars returrätt från det att beställningen är mottagen.

Vi startade verksamheten 2005 med att sälja och marknadsföra Studex håltagningsörhängen i hela Sverige. 2006 breddade vi vårt sortiment med olika typer av frisörprodukter och äkta löshår med keratinfästen, löshår på träns med och utan clips, peruker, äkta och syntet.

Har du en rekvisition från sjukvården kan du vända dig till oss så hjälper vi dig med det du behöver.

Tyvärr går det inte att beställa Studex håltagningsörhängen genom shopen pga att produkterna levereras direkt till kunden från Österike. Vi tar emot dessa beställningar genom telefon, fax eller e-mail.

Alla priser i shopen är inkl moms  

Vi har dessutom en avdelning som på konsultbasis utför trafikutredningar för bl a Västtrafik och Trafikkontoret i Göteborg.

Exempel på utredningar: beläggnings- och betalningsbenägenhetsutredningar på spårvagnar, bussar och tåg, hållplatsundersökningar mm.

LAFFECTO 

Bråland 119

444 92 Jörlanda

Sweden

E-mail: info@laffecto.se

Homepage: www.laffecto.se  

Telefon: 0046 (0) 706 788218  

Org. nummer: 5003010278

Momsreg.nr: SE500301027801

Vi har F-skattsedel


Kontakt: info@laffecto.se